Don't Miss
Home / Tag Archives: деликвенција

Tag Archives: деликвенција

Трибина за малолетничка деликвенција

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ Битола, одржа дебата на тема, Малолетничка деливенција, која претставува сериозен, актуелен и специфичен проблем, со кој се соочуваат сите современи општества. На дебатата учествуваа: Милка Бизевска – судија во Основен суд Битола, Даниела Стерјова, социјален ...

Read More »