Home / Tag Archives: демонстрации

Tag Archives: демонстрации

Протест во Битола пред Општината

Вчера, над илјада битолчани од сите возрасти го почнаа протестниот марш во знак на револт за завчерашната прикажана сила врз демонстрантите во Скопје.   Иако, протестот кој започна кај спортската сала “Младост” продолжи пред СВР-Битола каде демонстрантите само кусо се ...

Read More »