Home / Tag Archives: денеска. утре

Tag Archives: денеска. утре

Штрајк во Психијатриската болница во Демир Хисар

Двесетина вработени во психијатриската болница во Демир Хисар, денеска стапија во штрајк пишува ТВ 21 Причините за штрајкот е поради непродолжување на договорите на дело на овие вработени, кои истекуваат на 31 декември. -Нашиот протест е во име на цел ...

Read More »