Don't Miss
Home / Tag Archives: Дени

Tag Archives: Дени

Погребан Дени Димовски

По речиси еден месец од убиството во Мелбурн Австралија, вчера во селото Логоварди битолско беше погребан Дени Димовски(31), кој беше убиен во Мелбурн Австралија. Инаку Дени Димовски беше убиен во тепачка која се случила во ресторанот “ Корзо грил Хаус” ...

Read More »