Home / Tag Archives: Диме Спасов

Tag Archives: Диме Спасов

Започна изградбата на детската градинка во Новаци

Со  камен-темелник  се означи започнувањето на градежните работи околу доградбата на детската градинка во Новаци во присуство на министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов, градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски, пратеничката Мирјана Хаџиевска , дечињата од Центарот за ...

Read More »