Don't Miss
Home / Tag Archives: Димо Хаџи Димов

Tag Archives: Димо Хаџи Димов

Основките на “Димо Хаџи Димов“ шампионки во одбојка

Во фискултурната сала на ООУ „ Христијан Тодоровски- Карпош“, денеска,  одбојкарките од ООУ „ Димо Хаџи Димов“ и  ООУ “ Петар Поп Арсов“, го одиграа финалниот натпревар од  одбојкарскиот куп по повод Денот на Општина Карпош 3-ти Ноември. Во еден ...

Read More »