Don't Miss
Home / Tag Archives: дипломат

Tag Archives: дипломат

Јане Богоевски, в.д. амбасадор во Москва

Битолчанецот Јане Богоевски, кој долги години беше вработен во Министерството за надворешни работи и за кој велат дека е дипломат од кариера, е нов в.д. амбасадор на Република Македонија во Русија. Јане Богоевски, кој е на возраст од 54 години ...

Read More »