Home / Tag Archives: диретори

Tag Archives: диретори

Директорите на училиштата на распит кај советниците

Откако со законските измени е продолжен мандатот на советниците, Советот на општината Битола, по подолга пауза, утре на 23 јуни ќе ја одржи својата 65  седница. На дневен ред  на седницата се наоѓаат  дури 36 точки. На оваа седница на ...

Read More »