Home / Tag Archives: Дневен ред

Tag Archives: Дневен ред

ВМРО ДПМНЕ во одбрана на Марко Зврлевски

Поради малиот број на пратеници на собраниската седница, на кој не се присутни 30-тина пратеници, пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Илија Димовски побара точката за разрешување на Државнот јавен обвинител, Марко Зврлевски да биде трганата од дневен ред. „Дури и да се ...

Read More »

Седница на Советот на Општина Новаци

Советниците на Советот на општина Новаци  ја одржаа 25 тата редовна седница на која на дневен ред разгледуваа над десеттина точки. По усвојувањето на записникот од претходната седница продолжија со донесување на предлог развоен план за комунални дејности за периодот ...

Read More »

Триесеттина точки на дневен ред на 23 тата седница на Советот на општина Новаци

На редовната седница на Советот на општина Новаци во месец септември се најдоа триесеттина точки на дневен ред. На почетокот советниците ја усвоија Програмата за работа на ЦОУ „Славко Лумбарковски” за учебната 2014/2015 година како и бројот на ученици и ...

Read More »