Don't Miss
Home / Tag Archives: Долна

Tag Archives: Долна

Новаци ќе се збратими со општината Коломбел од Долна Нормандија

Општината Новаци  наскоро ќе се збратими со општината Коломбел од Долна Нормандија. Ова денеска беше договорено  за време на  посетата на градоначалникот на Коломбел, Марк Потје на Општината Новаци. Воедно,  на средбата во Новаци меѓу двата градоначалници беше договорено општината ...

Read More »