Home / Tag Archives: дома

Tag Archives: дома

Пелистер отпатува во Банско

Фудбалерите на Пелистер по првата прозивка која ја направи тренерот Наџи Шенсои во понеделникот,од денес  се наоѓаат на подготовки во нивната стара база Банско, во Бугарија. Во Банско фудбалерите на Пелистер ќе останат  до 23 јуни, кога екипата се враќа ...

Read More »

Домa си е домa

Ужасно ми пречи секојдневното поттикнување на т.н. тема “младината си замина од државата“, и “секој размислува за странство“. Не постои контактна емисија на телевизија каде граѓаните се вклучуваат во „живо“ и веднаш ја започнуваат оваа тема, иако не е поставена ...

Read More »
error: Content is protected !!