Home / Tag Archives: достоинство

Tag Archives: достоинство

Трибина на ВМРО ДПMНЕ во Битола

Ако ја чуствувате неправдата, ако Ве навредува неработењето и неспособноста на оваа власт, ако сте загрижени за иднината на Вашите деца, ако сте очајни поради состојбата и сивилото во нашатаБитола, ако сте безнадежни поради уништувањето на Македонија и Вашето достоинство, ...

Read More »