Home / Tag Archives: довербата

Tag Archives: довербата

Падна првата оставка во Кабинетот на Заев

Министерот за правда Билен Саљији вечерва си поднесе оставка поради одлуката на јавниот обвинител да го преквалификува обвинението за малиот Алмир. -Во овие моменти чувствувам дека довербата е разнишана поради одлуката јавниот обвинител да го преквалификува обвинението за малиот Алмир. ...

Read More »