Home / Tag Archives: дрвото

Tag Archives: дрвото

Владата го укина Денот на дрвото

Владата на денешната седница изгласа укинување на Денот на дрвото, кој беше проект на минатата влада на ВМРО-ДПМНЕ. Според првичните анализи, во изминативе години на 13.000 хектари биле засадени 35 милиони садници. Ефектот од нив се движи 0 до само ...

Read More »