Don't Miss
Home / Tag Archives: дуќанџии

Tag Archives: дуќанџии

Дуканџиите се плашеа да протестираат на фестивалот “Браќа Манаки“

Иако дуканџиите, на кои продуцентот на филмот на Столе Попов “ До балчак” им должел многу пари се закануваа со “ масовни “ протести пред отворањето на фестивалот “ Браќа Манаки “ и проекцијата на филмот “До балчак”, сепак тие ...

Read More »