Don't Miss
Home / Tag Archives: еднодневен

Tag Archives: еднодневен

Еднодневен семинар за лична заштита од меѓународниот експерт за боречки вештини Златко Неделковски

Во неделата на 15-ти март 2015 година во Битола се одржа еднодневниот семинар за “Лична заштита”, прв од ваков тип во Република Македонија. Организатор на семинарот беше меѓународниот експерт за боречки вештини и самоодбрана Златко Неделковски. Семинарот под мотото: “Едуцирај ...

Read More »