Home / Tag Archives: едукација

Tag Archives: едукација

Тргна “Едукативниот автобус’’ од Општина Карпош

Во рамките на активностите  за унапредување на безбедноста на децата во сообраќајот, преку проектот ,, Едукативен автобус’’ , денеска,  учениците од ООУ ,, Братство’’ тргнаа   во сообраќајна обиколка низ улиците на Скопје. Целта на проектот е запознавање на децата со ...

Read More »

Започна бесплатната летна школа на Сеавус едукативниот и развоен центар

Повеќе од 100 учесници вчера (01.09) присуствуваа на првите предавања од бесплатната летна школа за идните ИТ таленти во земјата во организација на Сеавус едукативен и развоен центар. На првиот ден од богатата програма, учесниците добија можност на кратко да ...

Read More »