Home / Tag Archives: ЕКТ

Tag Archives: ЕКТ

Итната служба во нов сја

                   Службата во Итната медицинска помош во Битола, како една од  најруинираните служби која беше затекната од страна на директорката Спирковска,  конечно го доби ликот кој го заслужува. Ги нема повеќе затнатите канализации, руинираните тоалети, распаднатите плочки, стариот мебел, зидовите ...

Read More »