Don't Miss
Home / Tag Archives: Елисејска палата

Tag Archives: Елисејска палата

Бернар Казнев нов премиер на Франција

Францускиот претседател Франсоа Оланд го назначи денеска за нов премиер досегашниот министер за внатрешни работи Бернар Казнев, се наведува во соопштение од Елисејската палата. Казнев ќе го замени Мануел Валс, кој поднесе оставка за да се вклучи во претседателската трка ...

Read More »