Home / Tag Archives: Етеми

Tag Archives: Етеми

Чифлиганец член на Надзорниот одбор на Комерцијална банка

Ванчо Чифлиганец и Фатмир Етеми се новите членови на Надзорниот одбор на Комерцијална банка. Како што соопштуваат од Дирекцијата за управување и информирање двајцата биле избрани за членови во текот на вчерашниот ден. „На 14 јуни, 2018 година, акционерите на ...

Read More »