Don't Miss
Home / Tag Archives: Еврпски

Tag Archives: Еврпски

Реформаторите на ВМРО ДПМНЕ во Брисел

Претставниците на Внатрепартиската Иницијатива за реформи во ВМРО-ДПМНЕ, Александар Михајлоски, Петар Богојески, Костадин Богданов и Драган Лазаров беа на работни состаноци во Брисел, каде што остварија средби во Европскиот Парламент и во Европската комисија. Оваа посета на членовите на Иницијативата ...

Read More »