Don't Miss
Home / Tag Archives: Фактор жена

Tag Archives: Фактор жена

Претставата “Фактор жена“ вечерва пред публиката во Интимен театар

Вечерва, во 20 часот во Интимен театар Битола по десетти пат јубилејно ќе биде одиграна претставата “Фактор жена“ која ја освои битолската театарска публика. Четирите млади битолски актерки ги освоија симпатиите на публиката на повеќе театарски сцени низ државата каде ...

Read More »