Don't Miss
Home / Tag Archives: ФЕТА

Tag Archives: ФЕТА

Македонија самата ќе одлучи како против ФЕТА

Македонија ќе постапи во согласност со македонските закони во врска со барањето на турските власти за затворање на школи, универзитети и фирми во Македонија поврзани со свештеникот Фетулах Ѓулен, е официјалниот владин став во врска со изјавата на турката амбасадорка ...

Read More »