Home / Tag Archives: февруарски

Tag Archives: февруарски

Обезбедени средствата за обештетување од поплавите

Сите земјоделци кои прептрпеа штети од овогодинашните поплави ќе бидат 100 % обештетени. Ова пред се се однесува на жителите од пелагониските општини Битола, Могила и Новаци чии поплавени површини беа засадени со есенски култури. Владата средствата ги обезбеди преку ...

Read More »