Home / Tag Archives: ФФМ

Tag Archives: ФФМ

Наместо нов стадион монтажни трибини

Импровизациите на градоначалникот Владимир Талески немаат крај. Иако тој ветуваше нов стадион по европски стандарди, откако ја турна трибината и го раскопа теренот тој наместо нов стадион деновиве поднесе до Советот предог одлука за монтирање на монтажни трибини, донација од ...

Read More »