Home / Tag Archives: Француски гробишта

Tag Archives: Француски гробишта

Одбележан денот на завршувањето на Втората светска војна

Ученици и професорите од средното училиште „Ла Рокел” од градот Кутанс, Нормандија – Република Франција, заедно со учениците и професорите од битолската гимназија „Јосип Броз Тито” во неделата  на Француските гробишта во Битола го одбележаа 8 мај,  Денот на завршувањето ...

Read More »