Home / Tag Archives: фудбалери. тренери

Tag Archives: фудбалери. тренери

Под рефлектори младите заборавија на студот

Двеста деца кои работаат во младинските школи на фудбалскиот клуб Пелистер синоќа под рефлектори на ќумурното игралиште на пластичната трева го одработија заедничкиот тренинг со кои раководеа двајцата тренери гости србинот Драган Марјановиќ и англискиот стручњак Жажижи Шарауи. Секако , ...

Read More »