Don't Miss
Home / Tag Archives: Горан Козаров

Tag Archives: Горан Козаров

СДСМ: Од јавното осветлување ќе и се стемни на Битола!?

Предупредувајќи дека во Битола на повидок е нов корупциски скандал, кој во голема мера ќе ја испразни општинската каса, советникот на СДСМ, Горан Козаров, на прес-конференцијата, меѓу другото, истакна: -Разнебитувањето на општинскиот имот од страна на ВМРО-ДПМНЕ продолжува. На повидок ...

Read More »