Home / Tag Archives: готовс

Tag Archives: готовс

Кризниот штаб на Битола во мобилна состојба

Кризниот штаб на Општина Битола со голема будност ја следи ситуацијата со поплавите не само во Битола туку во целиот пелагониски регион. Вклучени се експерти од јавните претпријатија, градежните компании и голем е одѕивот на месното население. -Во текот на ...

Read More »