Don't Miss
Home / Tag Archives: Гоце Стевковски

Tag Archives: Гоце Стевковски

Џез концерт што ја воодушеви публиката

Во саботата, во Центарот за култура во Битола, се одржа уште еден успешен концерт на задоволство на битолската публика. Концертот беше насловен како „Седум приказни” според истоимениот албум на септетот предводен од тапанарот Гоце Стевковски. Љубителите на квалитетната музика имаа ...

Read More »