Home / Tag Archives: граганите

Tag Archives: граганите

Заев ја спука со Мицкоски

Премиерот Зоран Заев во изјавата по завршување на денешната лидерска средба не го штедеше опозицискиот лидер Христијан Мицкоски и рече дека тој „лаже дека сака Македонија да стане членка на НАТО и ЕУ, лаже дека сака правна држава, лаже дека ...

Read More »

За најдобрите идеи на граѓаните 20.000 евра

На транспарентноста посветивме и едно цело поглавје во нашата Програма, со конкретни проекти со кои ќе ја интензивираме комуникацијата со секој граѓанин, со урбаните заедници , со бизнис заедницата, малостопанствениците, граѓанскиот сектор , со сите различни и специфични целни групи ...

Read More »

Зоран Заев: Анкетите ќе ги скројат листите за градоначалници

СДСМ ќе ги бира кандидатите за градоначалници во зависност од тоа кој претендет ќе оствари најдобри резултати на анкетите за поддршка од граѓаните. Премиерот и претседател на СДСМ, Зоран Заев, изјави дека резултатите од анкетите ќе им бидат водилка. –Изборните ...

Read More »