Home / Tag Archives: грбот

Tag Archives: грбот

Соклевски наместо да го чисти градот, ја “(ис)чистил“ благајната на Комуналец?!

Битола последните денови наликува на чиста депонија. На сите места во градот има купишта губре. Иако  никогаш во историјата ЈП  “Комуналец “  нема толку чистачи, како сега, сепак  според зборовите на битолчани градот никогаш не бил толку нечист. Првиот човек ...

Read More »