Don't Miss
Home / Tag Archives: идеја

Tag Archives: идеја

Од Битола се може

Од Битола се може – Инвеститорите чекаат на вашите идеи. АПЛИЦИРАЈТЕ! Рокот е до 15 Јануари 2019. Од Битола се може за неполни две недели побуди интерес кај потенцијалните инвеститори. Интерактивната и динамична панел дискусија под наслов “Од Битола се ...

Read More »

ВМРО бара амнестија за насилниците од 27 април

ВМРО-ДПМНЕ бара итно и неодложно ослободување и амнестирање на сите лица кои извршиле одредени законски прекршувања во инцидентите пред и во парламентот на 27 април 2017 година. -Извршниот комитет на партијата констатираше дека во изминатите 5 месеци очигледна е политиката ...

Read More »