Home / Tag Archives: информација

Tag Archives: информација

Општина Битола: Се е законски во склучените договори за превозот на учениците

Во контекст на информациите кои се презентираа во јавноста, во однос на склучените договори за превоз на ученици, Секторот за финансиски прашања на Општина Битола ја дава следната информација за јавноста. -Превоз на ученици за учебната 2008/2009 година до 31.12.2008 ...

Read More »

Информација на Локалниот кризен штаб

На денешниот состанок  на локалниот кризен штаб се констатира дека нивото на водите  се намалува, но механизацијата и понатаму останува на критичните места. Беше разговарано и за вештачкото езеро Стрежево, за кое мора да се најде начин, како ќе се ...

Read More »

Потврдена информацијата за одземање лиценцата на битолскиот гинеколог!

Информацијата која ја пласираше порталот на Битолски весник за одземање лиценцата на еден познат битолски гинеколог е потврдена. Лиценцата на гинекологот му е одземена од страна на Лекарската комора на Македонија. Засега,  не се соопштуваат причините поради кои му е ...

Read More »