Home / Tag Archives: иницијатива етика

Tag Archives: иницијатива етика

Ќе се формира мрежа за справување со говорот на омраза

Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), со поддршка од Мисијата на ОБСЕ во Скопје, денеска иницира формирање мрежа за справување со говорот на омраза во медиумите. На денешната средба во хотел “Мериот” во Скопје присуствуваа претставници на професионалните ...

Read More »