Don't Miss
Home / Tag Archives: инвеститории

Tag Archives: инвеститории

Општината заробена од долговите во Касарната

Тоа што новата градоначалничка Наташа Петровска го најави се случува. Општината  Битола која ја наследи со над 13 милиони евра долг,  е “ заробена “ од нови долгови од Касарната. Златниот рид, како што ја нарече сега веке екс градоначалникот ...

Read More »