Home / Tag Archives: испитуцање

Tag Archives: испитуцање

Против Владимир Талески уште 8 други истраги

Покрај за кривичното дело  “ Транспортер “ во кој екс градоначалникот на Битола, Владимир Талески е првообвинет,  против Владимир Талески се водат уште 8 други истраги. Според информации на Битолски весник на барање на Основното јавно обвинителство за Талески, покрај ...

Read More »