Home / Tag Archives: испитување

Tag Archives: испитување

Секој ден е изгубен ден, бараме спроведување на мерки со конкретни датуми

Денеска, на прес-конференција од Здружението „За нас се работи“ ја информираа јавноста дека доставиле барања до градоначалникот на Битола, Владимир Талески, Советот на Општината и Министерството за животна средина. Истите барања ги испрaтиле и до сите претставништва на странските амбасади ...

Read More »