Home / Tag Archives: итно

Tag Archives: итно

Жбогар: Македонија да ги почне преговорите

Македонија доби чиста препорака за почеток на пристапните преговори од страна на Европската комисија и многу подобрен вординг во однос на претходните извештаи, рече евроамбасадорот Самуел Жбогар на прес-конференцијата по објавувањето на извештајот за Македонија во Стразбур. – Им честитам ...

Read More »