Don't Miss
Home / Tag Archives: измислици

Tag Archives: измислици

Груевски: Заев имаше смислена кампања против мене пред изборите

-Сето тоа се измислици, никогаш во животот не сум имал судир со законот и секогаш честа и угледот ми биле на прво место. Тоа беше смислена и лансирана кампања во моментот кога мојот углед беше ставен на проверка пред изборите. ...

Read More »