Don't Miss
Home / Tag Archives: извести

Tag Archives: извести

Се разбиструваат работите за 27 април

Долгото и елаборативно сведочење на началникот при МВР, Тони Алексовски, денеска беше „размрдано“ откако во вкрстеното испрашување пристапи  да го испрашува судијката Добрила Кацарска. Алексовски кој бил член на оперативниот штаб на МВР, формиран за протестите пред Собранието, на долго ...

Read More »