Don't Miss
Home / Tag Archives: јаловина

Tag Archives: јаловина

СЈО да ги (пре)испита тендерите во РЕК Битола

Тендерот кој деновиве го доби фирмата “Транс Мет Доо“ за ископ на јаглен и јаловина во РЕК Битола, која понудила само еден денар повеќе oд „Транс Мет Доо“од само  44 денари за гига џул повторно го отвори прашањето за тоа ...

Read More »