Home / Tag Archives: Јанко

Tag Archives: Јанко

Јанко Бачев:Иванов одбива да ги амнестира протестантите во парламентот

На протестот на „Тврдокорните“ се обрати Јанко Бачев од Народното движење на Македонија кој рече дека трипати досега поднесувале барање за закон за амнестија за учесниците во настаните во Парламентот на 27 април и трипати тоа им било одбиено од ...

Read More »