Don't Miss
Home / Tag Archives: Јовановиќ

Tag Archives: Јовановиќ

Бранимир Јовановиќ: Паметот в глава другари!

Во врска со случајот ДИК и наплатата на бонусите државниот советник во Министерството за фиансии Бранимир Јовановиќ изјави: Да се опаметиме, другари, зашто вака почнува да наликува на онаа „све је исто, само њега нема”, реагираше вечерва државниот советник во ...

Read More »