Home / Tag Archives: кандидатки

Tag Archives: кандидатки

Лилјана Кузмановска: Ќе продолжи соработката со невладините организации

Кандидатките за пратенички во Петтата изборна единица на Коалицијата “За подобра Македонија” предводена од ВМРО-ДПМНЕ, Лилјана Кузмановска и Олга Лозановска, викендов во Битола остварија средби со претставнички на невладините и граѓански организации од Битола,  со кои во изминатиот период можат ...

Read More »