Don't Miss
Home / Tag Archives: капацитет

Tag Archives: капацитет

Центарот на Битола “карантин“ за повратниците од Малта

Вечерва во Битола пристигнаа два автобуси граѓани на Македонија кои кои беа вратени од Малта со попладневниот лет, што го организираше Министерството за надворешни работи. Станува збор за 45 лица, кои ќе бидат сместени во хотел во центарот на градот, ...

Read More »

Холандскиот амбасадор кај градоначалничката Петровска

Градоначалничката на Општина Битола, м-р Наташа Петровска, денес имаше средба со амбасадорот на Кралството Холандија, Вилем Ваутер Пломп. Амбасадорот се интересираше за можностите за развој на Битола, со посебен акцент на областите во кои може да помогне Холандија. Градоначалничката го ...

Read More »

Почнува Меѓународниот саем за мебел 2015 во девет саемски хали

Вратите на Меѓународниот саем за мебел 2015 во девет саемски хали ќе бидат отворени од денес па се до 29 март. Опрема за домаќинства, репроматеријали, модерни кујни и елегантни бањи, осветлувања, подови и ѕидни декорац ии, материјали за тапацирање, како и канцелариски ...

Read More »