Home / Tag Archives: капела

Tag Archives: капела

Поставен камен-темелник за капела во црквата Св.Атанасиј во Новаци

Во присуство на градоначалникот на општина Новаци, Лазар Котевски, свештено лице и месното население беше означен стартот со изградбата на капелата во црквата Свети Атанасиј во Новаци. -Овој објект кој денес започнуваме да го градиме е на барање на населението ...

Read More »