Home / Tag Archives: Капри

Tag Archives: Капри

Конференција за Првата светска војна

 На 13 и 14 декември во хотел ресторанот Капри  ќе се одржи  конференцијата „Социо-културни аспекти на Првата светска војна“, посветена на стогодишнината од завршувањето на Првата светска војна. Историските факти и политички импликации пред, за време, и по завршувањето на ...

Read More »

На 1 јули во авто-кампот Крани:Големо отворање со бендот “Куку леле“

  В петок на 1 јули ќе се случи големото отворање на авто-кампот Крани, а гостите ќе ги забавува бендот “Куку леле“. Покрај реновираниот дел од летната бавча на гостите на располагање ќе им биде и ресторанот, летниот шанк на ...

Read More »