Home / Tag Archives: Каролина

Tag Archives: Каролина

Се огласи Каролина: Немам намера да го тужам Град Скопје

По објавите во дел од медиумите дека менаџерот на Каролина ќе го тужи град Скопје поради откажување на новогодишната прослава на плоштад Македонија, преку социјалните мрежи се огласи лично пејачката. -Би сакала да се оградам од некои наводи дека јас, ...

Read More »