Don't Miss
Home / Tag Archives: Катица Јанев

Tag Archives: Катица Јанев

Се пишуваат решенијата за притвор

 Поминаа 24 часа откако кутиите полни со обвиненија и доказниот материјал СЈО ги внесе во скопскиот кривичен суд. Но одлука дали некој од обвинетите виски функционери ќе оди во притвор досега нема. „Одлуките се пишуваат, некои се донесени, некои не. ...

Read More »